Afspraak

Het team van tandarts  Van Baaren neemt ruim de tijd bij controles en behandelingen. Veel aandacht, zorg en advies zijn een onlosmakelijk deel van de behandeling. Door patiënten dringend te verzoeken tijdig op afspraken te verschijnen kunnen wij wachttijden voor u tot een minimum beperken en dat is een aangename gedachte.

U kunt telefonisch een afspraak maken:  tel. 010 4664118. Onze receptie is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Indien dit uw voorkeur heeft, kunt u herinnerd worden aan uw controle door middel van een oproepkaartje dat wij u toesturen. Hierbij is de frequentie bepaald in overleg met u.
Indien u uw mailadres aan ons bekend maakt, kunnen wij een reminder voor de controle per mail zenden en u wordt in het geval van een vervolgafspraak een dag van tevoren per mail herinnerd aan de afspraak waarop tevens de tijd staat vermeld.

Bij Tandartspraktijk  van Baaren is nog zeer beperkt ruimte voor nieuwe patiënten. Door eerst navraag te doen bij uw huidige tandarts neemt Dolf van Baaren een weloverwogen beslissing over een eventuele definitieve toelating tot zijn praktijk. Daarvan wordt u uiteraard onmiddellijk op de hoogte gesteld.

Door de week kunt u, in geval van pijnklachten, na 17.00 uur contact opnemen met de nooddienst. Te bereiken via telefoonnummer 010-4552155. Dit geldt tevens voor het gehele weekend.

Tijdens vakanties en andere afwezigheid worden namen en telefoonnummers van  waarnemende collega’s bekend gemaakt via ons eigen telefoonnummer.