Visie

Tandartspraktijk  Van Baaren is een zogenaamde solopraktijk en daar plukt u de vruchten van. U staat centraal en heeft  binnen de praktijk slechts te maken met één zorgverlener, ondersteund door twee assistentes.

De praktijk is overzichtelijk, de communicatielijnen zijn kort en een flexibele instelling behoort tot de dagelijkse gang van zaken. Deze aangename kleinschaligheid komt de vertrouwensband tussen patiënt en tandarts uiteraard ten goede. U bent immers geen nummer maar een klant. Enthousiaste medewerkers, een ontspannen sfeer en een zeer persoonlijke benadering hebben in de loop der jaren geleid tot een vertrouwde reputatie bij een grote groep tevreden cliënten.

Aangezien tandheelkunde een verzorgende bedrijfstak is, ligt bij ons de nadruk op preventie. Bij elke patiënt wordt uitgebreid ingegaan op het efficiënt schoonhouden van het gebit en mond.  Een deugdelijke mondhygiëne op hoog niveau speelt hierbij een belangrijke rol. De kans van slagen in een schone mond is vanzelfsprekend vele malen groter en zal de duurzaamheid en het comfort van uw gebit ten goede komen.

Tandartspraktijk  Van Baaren staat voor tandheelkunde met een visie gericht op een zorgeloos en levenslang gezond gebit.